Nyheter från Mäklarlabbet

Stigens mäklarbyrå redo för framtiden!

Mäklarlabbets kreativa programmeringsavdelning slår till igen.
Vi har i samarbete med den proffsiga och populära reklambyrån PCG Stockholm byggt Jan Stigens nya webbsida.
Webbsidan är del av nylanseringen av Jan Stigens mäklarbyrå som drar igång igen nu till hösten. Vi på Mäklarlabbet har fått äran att ta hand om flera viktiga komponenter i det spännande projektet att åter igen sätta Jan Stigens mäklarbyrå på kartan.

Den nya webbsidan bygger på Mäklarlabbets egna adminsystem mAdmin. Adminet är ett att de mest användarvänliga hemsidesystemen marknaden. Det är busenkelt att publicera nya artiklar och uppdatera texter. Vi har helt eliminerat behovet att leta igenom snåriga admin-menyer och andra tidskrävande procedurer.
Uppdatera en text?
Som användare behöver du bara klicka på den text som ska uppdateras - sen kan du skriva om texten direkt på webbsidan.
Byta bild?
Klicka på bildrutan du vill byta och dra dit en ny bild från skrivbordet.
Svårare än så är det inte.

Nu är det dags för semestertider

Glad midsommar! Nu är det dags för sommartider här på Mäklarlabbet. Från och midsommarhelgen till och med den 14:e augusti tar vi ledigt och det kommer alltså inte vara riktigt lika lätt att få fatt i oss som vanligt. Men ingen fara på taket. Vi lägger inte ner verksamheten helt och hållet. Våra programmerare som kommer att vara tillgängliga och kan lösa eventuellt tekniska problem under hela sommaren. Får du trassel med hemsidan eller mejlsystemet är det bara att slå en signal så löser vi saken.

Självklart kommer vi också fortsätta att jobba på projekt som vi åtagit oss innan sommaren och många av våra tjänster kommer faktiskt att funka precis som normalt. Tänk dock på att det kan ta lite extra tid att få svar från supporten under juli och att bilder kan levereras lite senare. Vi hoppas att ni har förståelse och önskar er alla en alldeles underbar sommar! Ses i augusti.

Somriga hälsningar
/Team Mäklarlabbet!

Svenska bostäder i Bromma första mAdmin webbsidan!

I dagarna lanserade vi Svenska Bostäder i Brommas nya webbsidas SVH.se. Förutom att Svenska städer i Bromma får en ny plattform med modern design för att visa upp sina fantastiska byggprojekt så kommer de även kunna underhålla denna plattform genom vårat nya mAdmin.
Vi har kollat på de admin och backend som finns idag på marknaden. Men inga av dessa uppfyller de specifika krav som våra kunder har.
De stora adminens säkerhetshål är alla kända och med den alltmer utbredda hackningen idag är det inte fråga om utan när man får en sida byggt på dessa backend.
Redigeringen är alldeles föråldrad. Vem vill sitta och göra sina uppdateringar på en sida där man inte ser vad som händer på sidan? Och t.ex. Wordpress är ett admin för en blogg. Våra kunder vill inte ha bloggar. Våra kunder vill ha webbsidor som presenterar bostäder!
Därför har vi byggt vårat egna system mAdmin. All känslig kod ligger väl skyddad centralt och uppdateras löpande av oss. Och när du vill editera. Gör vad som känns naturligt. Klicka bara på texten du vill redigera och skriv om den! Om du vill ändra en bild klicka bara på den och dra in den nya bilden på gamla bildens plats. Fotot kommer automatiskt att formateras till rätt storlek så du behöver inte tänka på något tekniskt.

Pardisis webbsida uppdaterad!

Pardisi (pardisi.com) är en mäklarbyrå som säljer fastigheter på den spanska marknaden. Deras kunder är delvis svenskar som vill flytta till Spanien eller helt enkelt längtar efter ett sommarboende på soligare breddgrader men de har också kunder från många andra länder. Därför var det av stor vikt att göra deras webbsida flerspråkig. Numer är Pardisi redo att möta världen på fler sätt än ett. Till att börja med har vi gjort om webbsidans design och flera av funktionerna från grunden.

Paradisi har nu en webbsida som andas 2017 och mer än väl möter de krav dagens konsumenter ställer på en modern mäklarwebbsida. Hemsidan är både lättnavigerad, enkel att sköta om och uppdatera och framför allt ligger den i framkant i fråga om design och visuellt tilltal. Vi har optimerat sidan för internationell trafik samtidigt som den har plats för större, mer tilltalande bilder och längre beskrivningar. Här märks också fiffiga funktioner som möjligheten att sortera objekt baserat på egna preferenser och livsstilsval. Dessutom är det möjligt att snabbt och smidigt exportera XML-data till det stora internationella husportalerna för att uppnå maximal exponering.

Internationella Mäklarlabbet

Mäklarlabbet har sedan flera år arbetat med internationella kunder. Men på senare tid tycks ryktet ha fått fäste allt längre utanför Sveriges gränser. Vi har till exempel lyckats attrahera ett flertal mäklare som framförallt säljer bostäder utomlands som kunder. Bland de internationella firmor som sett fördelarna med att anlita Mäklarlabbet märks olika mäklarkontor i Spanien, Kanarieöarna, Thailand och på flera andra alltmer avlägsna destinationer. Vi har också märkt att Mäklarlabbets goda renommé har börjat sprida sig över världen i allt högre grad.

Inledningsvis var våra utländska kunder främst svenskspråkiga företag med säte utomlands men numer får vi så gott som dagligen förfrågningar får fastighetsbolag och mäklare som inte har någon ursprunglig anknytning till Sverige och inte heller pratar svenska. Nu är vår webbsida är redan idag flerspråkig och vi har versioner på engelska, danska och norska utöver svenska. Vi säljer också en rad tjänster utanför Sverige. Men om den här trenden fortsätter talar mycket för att det inte kommer vara tillräckligt. För vi vill göra vårt bästa för att se till att även de företag som inte behärskar något av de skandinaviska språken får chansen att effektivisera sitt arbete genom få tillgång till Mäklarlabbets lösningar. Det lutar med andra ord åt att vi får gå en språkkurs eller två…

Självklart är vi certifierad Googlepartner

Det finns många skumma företag som arbetar med seo och Adwords Vi på Mäklarlabbet däremot är inte ett av dem, vi tar våra seotjänster och blodigt på allvar. Därför har vi precis sett till att bli certifierade Googlepartners. Det är en kunskapscertifiering som ställer skarpa krav på kunskapsnivå och omsättning. I korthet betyder det här att vi lever upp till de krav som Google Adwords ställer för att ett företag ska få kalla sig certifierad partner.

Vår personal har till exempel genomgått och klarat av flera rigorösa prov som testar våra kunskaper inom just Google Adwords. Det betyder också att vi har når upp till en viss omfattning på de konton vi driver åt kunder som vill profilera sig med hjälp av Ad Words. För frågor om SEO och Adwords släng iväg ett mail till våran SEO guro david@maklarlabbet.se.