Nyheter från Mäklarlabbet

Fotokampanj i centrala och södra stockholm

Just nu har vi på Mäklarlabbet ett svårlaget erbjudande. Från och med nu och hela vägen fram till den sista september erbjuder vi fotografering av erfarna fotografer till kampanjpris. Eller vad sägs om en komplett fotografering av alla objekt för endast 895 kronor. Erbjudandet gäller ett bildpaket om 15+ bilder. Dessutom garanterar vi leverans inom 24 timmar. Efter provmånaden betalar du vårt vanliga pris 1 195 kr för ett objekt. Passa gärna att göra din bokning online via vår smarta och användarvänliga webbapplikation. Då ser du också direkt när en fotograf nära dig blir ledig Våra erfarna fotografer arbetar i innerstaden och närförort Söder och kan erbjuda alla typer av fastighetsbilder. Hos oss får du bilder som lyfter fram bostadens bästa sidor, till samma eller lägre priser än de, de stora byråerna tar. Dessutom är vi inte snikna av oss. Vi tycker nämligen att ett väl utfört arbete ska löna sig. Därför betalar vi ut bra löner till alla våra fotografer som även är ägare till företaget. Vi kan hålla nere priserna trots att vi endast anlitar expertfotografer då vi inte har någon säljavdelning eller yttre ägare som vill kapa åt sig en del av kakan. Hör av dig till 08-400 256 76 eller maila till info@maklarlabbet.se för mer info. Vänliga hälsningar Gänget på Mäklarlabbet.se

Mäklarlabbets öppettider under sommaren

Vi på Mäklarlabbet vill ta tillfället i akt att önska alla våra kunder en riktigt skön sommar. Många av er är säkert borta på semester. Förhoppnings har ni styrt kosan mot varmare breddgrader. Badvädret och julivärmen tycks ju ha tagit en enkel biljett söderut och solen lyser mest med sin frånvaro. Vi tar också att det lite lugnare här under juli månad. Men vi bommar inte igen helt. Supporten är alltid öppen och vi kommer att ha personal på plats som kan svara på era frågor och lösa eventuella problem under hela sommaren. Det kan förstås ta lite längre tid än vanligt att lösa tekniska problem eftersom hela personalstyrkan inte är på plats. Vi räknar dock med gå för full fart igen från och med första veckan i augusti. - Fotoredigeringen rullar på som vanligt under hela sommaren och vi kommer självklart att hålla våra ordinarie leveranstider. - Vårt team av programmerare kommer att finnas på plats under hela sommaren. - Våra fotografer är också tillgängliga även under juli. Ett tips är ändå kolla en extra gång i kalendern för ett försäkra er om att er ordinarie fotograf är ledig på de tider ni önskar. - Originalbearbetning av trycksaker går också att beställa men räkna med att det kan ta en dag extra innan beställningen är klar. - Mäklarprint Onlines support är öppen precis som vanligt, det kan dock ta lite extra tid att lösa mer komplicerade ärenden och frågor. Har ni akuta frågor går det bra att kontakta oss via e-post som vanligt, eller på telefon 0707-34 79 47 mellan 10.00 och 16.00.

Bättre pejl på kunderna med digitalt register

Vill du ha bättre pejl på dina kunder? Satsa på ett kundregister som det vi designat och byggt åt Costa Blanca Homes och fastighetsmäklaren Norling & Partners. Lagra och hämta uppgifter om dina kunder. Sortera och matcha dom! Fördelen med den variant vi utvecklat är du kan integrera den i er befintliga hemsidestruktur, wordpress eller ditt mäklarssystem. Allt blir synkat effektivt och leder till nya affärer!

Vår mest rekommenderade kund

Det går bra för en av våra favoritkunder; hantverksföretaget Erikas tak. Häromveckan säkrade de segern i den prestigeladdade tävlingen om vem som egentligen är Sveriges mest rekommenderade hantverkare. Priset var en splitterny skåpbil från franska Renault som även är arrangör för tävlingen i samarbete med www.reco.se. I tävlingen hade hantverkskunder från hela Sverige möjlighet att gå in på Reco.se och sedan lägga sin röst på den firma de ansåg ha gjort bäst jobb under året. Nu står det alltså klart att av alla de tusentals företag som det gick att rösta på är det Erika Tak & Bygg AB som svenska folket helst rekommenderar till andra. Stort grattis Erika och Jakob !

Exponera mera med bildsspelsapplikationer

Sila snacket, det är bilderna som säljer bostäder i första hand. Det räcker inte att längre att strö ord som tepanyaki-häll omkring sig. Ska du du få lyan såld till rätt pris är det bra bildmaterial som gäller. Exempelvis stora snygga bilder som väcker spekulanternas intresse. Som av en händelse är det här en av våra paradgrenar. Både att plåta och paketera bilderna på ett attraktivt sätt. Vi har till exempel utvecklat ett flertal bildsspelsapplikationer till en våra kunder. Med våra applikationer kan du själv välja bilder, slänga in valfri logga och säljtext. Dessutom kan intresserade kunder dela bilder, länkar och kontaktinformation till dig via sociala medier, sms och mejl. Vi kan anpassa den appen efter just dina önskemål och den går självklart att få i mobilanpassade versioner.

HusmanHagberg äger ordet kommande

Mäklarfirman HusmanHagberg har stora anspråk. I likhet med många andra mäklarfirmor erbjuder HusmanHagberg en tjänst för marknadsföring av kommande bostäder. Något som är ganska vanligt idag. De allra flesta mäklarbyråer har liknande tjänster i sitt utbud. Mindre vanligt är att man som HusmanHagberg lyckats med konststycket att säkra varumärkesrättigheter till ett specifikt ord. För det är precis vad som nu har hänt. HusmanHagberg äger numer ordet kommande. Något som innebär att ingen annan får använda ordet kommande i kommersiellt syfte utan att fråga HusmanHagberg om lov först. På sikt kan det här få synnerligen intressanta konsekvenser. Om HusmanHagberg-exemplet blir vägledande torde det stå vem som helst fritt att lägga beslag på vilket ord som helst. Vi funderar på ansöka om de fullständiga rättigheterna till orden villa, lägenhet och bostadsrätt. Till att börja med…