Nyheter från Mäklarlabbet

Smidigare prospekt för Karlsson och Uddare

Den Stockholmsbaserade mäklarkedjan Karlsson och Uddare har sällat sig till en växande skara företag i fastighetsbranschen. De har valt att göra det lite enklare för sig genom att ansluta sig till Mäklarprint Online, vårt system för produktion av trycksaker. Nu kan mäklarna på Karlsson och Uddare skapa sina prospekt, fönsterskyltar och mycket annat i marknadens mest pedagogiska och lätthanterade system för trycksaker.

Mäklarprint Online är ett verktyg som konverterar trycksaksmallar och designfiler från exempelvis Adobe Indesign till smidiga webbaserade mallar med automatisk datainhämtning från ditt mäklarsystem. All information hamnar på rätt plats oavsett om du använder Vitec, Fasad, Mspecs eller något annat av de stora mäklarsystemen. Om ni inte har har möjlighet att designa trycksakerna själva och inte vill anlita en extern byrå kan vi göra det åt er. Låter det bra? Gör som Karlson och Uddare och många andra mäklarbyråer redan gjort. Välj Mäklarprint Online du också. Kontakta oss på Mäklarlabbet så berättar vi mer.

Mäklarlabbets startup-tjänster: Stad & Land

Mäklarna på Stad & Land har tillsammans en bredd och erfarenhet som är svår att överträffa. Alla har en bakgrund hos några av Sveriges största och mest välrenommerade mäklarkedjor. Dessutom finns det få mäklare som vet mer skogsfastigheter, gårdar och jordbruk än de fyra grundarna av Stad&Land. Och det var just därför som de bestämde sig för att lämna sina respektive jobb och starta upp något helt nytt. En fristående mäklarbyrå med specialistkunskaper inom lantliga fastigheter som också förmedlar lägenheter och villor. En mäklare för all. En mäklare för både stad och land.

Vi på Mäklarlabbet är stolta över att vi fick vara med och hjälpa att Stad & Land dra igång verksamheten från scratch. Stad&Land är ytterligare ett i raden av de många mäklarkontor vi har hjälpt att göra den resan. Är du fastighetsmäklare och vill testa dina vingar i ett eget företag? Hör av oss till oss så berättar vi mer om Mäklarlabbets koncept och hur våra lösningar för nya mäklare kan hjälpa dig att nå dina mål. Det är både enklare och billigare än vad många tror! Passa gärna på att kika på webbsidan vi producerade åt Stad & Land här.