Nyheter från Mäklarlabbet

Vad göra med visningslistningen?

Vad kan man göra med sina visningar? Ett alternativ är att som Visbymäklarna lista alla visningar i tur och ordning på den egna hemsidan, samt bygga en xml koppling för deras banner annonser i Gotlands tidnings webbsajt med realtidsuppdatering på visningarna. Samt publicera objektslistning på Facebook. Allt för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt.

Blogga mera!

Sociala medier och bloggar är idag oundgängliga verktyg för många företag. Hur ditt varumärke och dina tjänster uppfattas i bloggosfären och i sociala medier kan vara direkt avgörande för företagets framtid. Tjänsten Bloggamera.nu ger dig unika möjligheter att själv påverka bilden av företaget och hur det presenteras i digitala kanaler. Blogga mera är nätverket där företag och bloggare möts och knyter nya kontakter. Här kan du snabbt och effektivt bygga upp gynnsamma relationer med populära och inflytelserika bloggare. Mer information om tjänsten kommer inom kort.

Trafiksäkra servern med Mäklarlabbets redundanslösningar

Lever du i ständig skräck för att servern som rymmer företagets hemsida ska går ner? I så fall är du inte ensam. Driftsäkerheten är en viktig fråga idag, särskilt för företag som har egen webbutik. Ett längre driftstopp då kunder inte kommer åt dina tjänster kan innebära omfattande förluster. Vi på Mäklarlabbet kan erbjuda trafiksäkra redundanslösningar särskilt anpassade för just din server. Skulle servern går ner på grund av överbelastning, strömavbrott eller något annat oförutsett riktas trafiken direkt om till en backupserver. Dina kunder kan då fortsätta att använda dina tjänster som om inget hänt. Vi erbjuder även belastningsdelning som sprider trafiken över flera olika servrar, vilket avsevärt reducerar risken för plötsligt driftstopp.