Nyheter från Mäklarlabbet

Skicka din objektsbeskrivning digitalt

Så här i Corona tider är det ännu viktigare att kunna ge en bra online beskrivning av dina objekt. Som ett komplement till de tryckta objeksbeskrivningarna kan du nu i Mäklarprint Online skapa digitala objeksbeskrivningar av objekten. Denna digitala version kan du skicka till kunder så de kan läsa dessa hemma. Den går vidare att dela beskrivningarna i sociala medier och du kan lägga länken på företagets webbsida.
Det här är bara en av de uppdateringar som kommer komma under 2020 för Mäklarprint Online. Det smidigaste och flexiblaste sättet att skapa tryckta och nu digitala objektsbeskrivningar.

Niemi Fastighetsbyrå får snabbt och smidigt ny webbsida

Med Mäklarlabbets Webbsidesbyggare kan ett mäklarföretag inom någon vecka komma igång med en webbsida som ser hur proffsig ut som helst, men med en låg kostnad som delas upp löpande varje månad. Perfekt för den nystartade mäklarbyrån. Vi hjälpte Lars-Göran Niemi Fastighetsbyrå, att komma igång med deras egna byrå efter en lång trogen tjänst i en större kedja. De ville komma bort från den “stora kedjan” för att satsa på sina egna kunder och jobba på sitt eget sätt, som de vet fungerar i deras område, det vill säga nära deras kunder. Vi önskar Lars-Göran och Magnus lycka till i deras nya företag!