Nyheter från Mäklarlabbet

Mäklarlabbet plåtar för homestylingproffset Tiuu

Åtta-nio sekunder. I bästa fall tio sekunder. Sen är beslutet fattat. De flesta bostadsspekulanter har intuitivt bestämt sig för, om din bostad är intressant eller inte, på så kort tid. När de ögnar bostadsbilderna i ett prospekt går det ofta ännu snabbare. Därför är det så viktigt att bostaden kommer till sin rätt på bild och vid visningar. Vill du göra en bra affär gäller det att charma spekulanterna direkt. Det säger Tiiu Eneroth från Svenska Mäklarhuset Hammarbysjöstad i en videointervju för DN. Hemligheten är arrangera bostaden så den framstår som neutral men ändå unik på en och samma gång. Riktiga homestyling-ess som Tiuu kan alla knep och strategier, åtgärderna som gör din bostad tilltalande för så många som möjligt. De arbetar mycket med möbelarrangemang, ljussättning och dekorationer som samspelar med bostaden och områdets egenskaper och nyanser. Vi på Mäklarlabbet har samarbetat med Tiuu Eneroth vid ett flertal gånger (vi fotade bland mycket annat lägenheten som syns i reportaget) och kan intyga att åtgärderna kan vara synnerligen effektiva. http://www.dn.se/ekonomi/sa-stylar-du-lagenheten-infor-forsaljning/

Kampanj på fotoredigering

Just nu kör vi en stor kampanj på våra fotoredigeringstjänster. Ni kanske redan har fått vårt kampanjblad med posten? Inte? Förtvivla icke. Erbjudandet - få ett objekt redigerat helt gratis, upp till 20 bilder - gäller alla nya kunder. Kontakta oss så berättar vi mer.

Nya regler för Energideklaration

Sedan januari i år gäller nya regler för energideklarationer. Boverket kräver nu att mäklare använder nya grafiska element vid annonsering av bostäder. Bland annat måste rätt hussymbol användas, den får inte ändras och måste placeras på vit bakgrund. Alla energideklarationer som är gjorda efter 1 januari 2014 har fått en ny sammanfattning med ändrat utseende. Det här innebär bland annat att byggnadens energiklass ska redovisas enligt en skala från A till G. Framför allt innebär det att många mäklare behöver uppdatera sitt annonsmaterial. Vi på Mäklarlabbet hjälper gärna till med den saken. Hör av dig så berättar vi mer.