Dags att byta till Mspecs mäklarsystem? Passa på att uppgradera hemsidan också!

Vi optimerar er gamla webbplats eller bygger en helt ny med Mspecs koppling.

combine image

Mspecs är ett mäklarsystem som nyligen introducerats på den svenska marknaden. Än så länge är systemet under utveckling men nya finesser som gör vardagen enklare för dig som mäklare tillkommer hela tiden. Till exempel smidiga matchningsfunktioner och rapportverktyg som innebär snabba handläggningstider och minimalt med huvudbry. Dessutom är Mspecs det billigaste mäklarsystemet på marknaden idag och kan sänka din kostnader ordentligt.

Ny hemsida

När du väljer Mspecs sänks dina kostnader väsentligt och du får garanterat mer pengar över till annat. Varför inte satsa en del av dem på en ny snyggare webbsida? Vi kan snabbt och enkelt göra om er gamla hemsida till hypermodern, sökmotorvänlig och responsiv webbplats som fungerar på alla plattformer. Eller så kan vi bygga en helt ny. Och det behöver inte kosta skjortan.

Självklart går det även utmärkt att använda er gamla hemsida om ni föredrar det. Men då måste kopplingen till din till salu-sida eller visningslista bytas ut så att den visar objekt från Mspecs istället för att hämta information från det gamla systemet. Det här kan vi på mäklarlabbet hjälpa dig med på ett kick. I praktiken behöver bytet inte innebära något som helst trassel för dig som mäklare, även om ni använt er av ett annat system i många år.

KONTAKTA OSS

TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!