Svenska Bostäder i Brommas nya webbsidas SVH.se. Förut...">
Nyheter från Mäklarlabbet

Svenska bostäder i Bromma första mAdmin webbsidan!

I dagarna lanserade vi Svenska Bostäder i Brommas nya webbsidas SVH.se. Förutom att Svenska bostäder i Bromma får en ny plattform med modern design för att visa upp sina fantastiska byggprojekt så kommer de även att kunna underhålla denna plattform genom vårt nya adminsystem; mAdmin.

Vi har kollat på de admin- och backendsystem som finns idag på marknaden. Men inga av dessa uppfyller de specifika krav som våra kunder har. De stora adminsystemen har alla säkerhetshål som är väl kända och med den alltmer utbredda hackningen som sker idag är det bara en fråga om när en sida som bygger på exempelvis Wordpress blir hackad.

I många CMS är dessutom redigeringsfunktionerna föråldrade. Vem vill sitta och göra sina uppdateringar på en sida där man inte har möjligt att se vad som händer utåt i realtid? Vi vill också understryka att exempelvis Wordpress är ett CMS som lämpar sig för bloggar och enklare, mindre informationstunga webbsidor. För många räcker funktionerna i Wordpress och dess alternativ inte till. Våra kunder vill ha snygga webbsidor som presenterar bostäder och hanterar tillhörande information på ett effektivt sätt!

Därför har vi tagit fram vårt egna system mAdmin. All känslig kod ligger väl skyddad centralt och uppdateras löpande av oss. Och när du vill redigera. Gör det som känns naturligt. Klicka bara på texten du vill redigera och skriv om den! Om du vill ändra en bild behöver du bara klicka på den och dra in den nya bilden på den gamla bildens plats. Fotot kommer automatiskt att formateras till rätt storlek så du behöver inte tänka på något tekniskt.

Vill du veta mera om detta? Kontakta oss!