Nyheter från Mäklarlabbet

Skogs- & Villamäklaren uppdaterar webbsidan

Utvecklingen i mäklarbranschen har gått i en rasande fart de senaste tio åren. Dagens kunder är väldigt kvalitetsmedvetna och ställer utomordentligt höga krav på hur presentationsmaterial som annonser och prospekt ser ut. Många kunder ställer sig direkt tveksamma till en mäklarbyråer om deras material inte håller tillräckligt hög klass. Det här gäller naturligtvis även mäklarens webbsida och sociala medier. Något förenklat kan vi sammanfatta saken så här: En mäklare som kan presentera sig själv på ett bra och proffsigt sätt kan förmodligen också presentera och marknadsföra kundens objekt på ett effektivt sätt. Åtminstone är det så många kunder tänker.

Mäklarens främsta medel och viktigaste verktyg för att nå ut till omvärlden och i synnerhet sina spekulanter är idag webbsidan. Vi på Mäklarlabbet har byggt webbsidor i många år och haft ett stort antal mäklarbyråer som kunder. Under de här åren har vi noterat hur stor skillnad en proffsig hemsida faktiskt gör. Företag som har en lättnavigerad webbsida med snygg design, bra textmaterial och effektiv presentation av objektsinformation får helt enkelt fler kunder Nu har vi uppdaterat Skogs & Villamäklarens webbsida. Och vi skulle bli rejält förvånade om de inte får in fler lukrativa uppdrag under den närmsta tiden!

Skogs & Villamäklarens webbsida är inte bara snygg, den är även integrerad med vår nya centralkoppling till Vitec Connect. Tack vare kopplingen kan vi nu implementera alla nya uppdateringar som Vitec gör centralt. Det innebär att eventuella ändringar slår igenom direkt på alla anslutna kunders webbsidor. Något som spar oerhört mycket tid eftersom vi annars hade varit tvungna att gå in och uppdatera varje enskild sida manuellt. Dessutom riskerar ingen att bli bortglömd i röran. Men inte nog med det. Som kund behöver du inte ens betala för dina uppdateringar i fortsättningen. Smart, smidigt och bra för alla! Klicka här om du vill kika på Skogs- & Villamäklaren nya webbsida

Vill du veta mera om detta? Kontakta oss!