Nyheter från Mäklarlabbet

Starthjälp för House Mäklarbyrå i Norrtälje

En typisk kund hos Mäklarlabbet är ofta en etablerad mäklare som lämnat någon av de stora kedjorna, för att starta ett eget företag. De vill ha mer frihet i sin arbete och kunna ge sina kunder mer personlig service.
I dagarna har vi lanserat webbsidan för House Mäklarbyrå, som nyligen valt att gå just den vägen – erfarna mäklare som sadlar om och startar eget. Vi har byggt webbsidan med Mäklarlabbets egna admin, som ger minskat tekniskt underhåll och enklast möjliga administration av texter och bilder.
Webbsidans data är från Vitec, det gör att även formulären är kopplade så de automatiskt kommer in i systemet. Slutligen finns det även automatisk koppling till att publicera objekten på Facebook.
Vi önskar House Mäklarbyrå lycka till med sitt nya företag. Vi finns där för dem – även till deras behov av annan medieproduktion.

Se hur webbsidan blev här!

Mäklarama får ny webbsida

Vi har nyligen lanserat en ny webbsida för Mäklarama. Webbsidan är byggd på Wordpress-plattformen med koppling till Mspecs. Våra kunder kan välja mellan att använda Wordpress eller vårt eget system, Mäklarlabbet admin. Båda har sina fördelar och nackdelar och valet baseras främst på hur kunden vill kunna använda webbsidan, t.ex hur de vill uppdatera sina texter och bilder samt hur stort behov som finns av att underhålla webbsidan.
Vi önskar Mäklarama lycka till med deras nya webbsida.