Nyheter från Mäklarlabbet

MÄKLARPRINT ONLINE I NY SKEPNAD

Tillsammans med Printin så driver vi den mest pedagogiska och designflexibla webbtjänsten, för att göra alla trycksaker åt mäklarbyråer: Mäklarprint online. Sätt ihop ditt prospekt på 20 minuter och om du är baserad i Stockholm kan du trycka och hämta prospekten samma dag! Det har ju gått bra många år nu sedan systemet lanserades och det var dags för en genomgång av det grafiska utseendet. Allt ser nu mycket bättre ut och känns modernare! Givetvis var det inte bara utseendet som fick en genomgång. Vi har även byggt bättre stöd för beställningarna som görs i systemet.

LINKÖPING FÅR EN NY MÄKLARBYRÅ

LIWE Estate är ett nytt mäklarföretag i Linköping med omnejd. De är specialiserade på kommersiella fastigheter. Vi har gjort allt från grunden, deras grafiska profil, webbsidan, trycksakerna och nu kör de så det ryker! Se liwe.se.
Så om ni behöver ett kontor runt Lindköping så kontakta LIWE om ni behöver ett startpaket för en mäklarbyrå. Kontakta oss på Mäklarlabbet!

INRÖKT DÖDSBO? KÖP ETT OZON AGGREGAT!

Visste du att Mäklarlabbet AB även är en av Sveriges ledande tillverkare av ozongeneratorer?
I över ett decennium har vi på Mäklarlabbet jobbat sida vid sida med våra kunder i mäklarbranschen. Vi har tagit fram lösningar för deras behov. Ett sådant behov var att sanera och ta bort oönskade lukter från inrökta bostäder och övergivna stugor. Vi började då importera ozongeneratorer. De var då i stort sett helt okända på den svenska marknaden.
Idag har denna del av vårt företag växt och blivit en egen separat verksamhet, där vi riktar in oss mot privatpersoner genom OzonStockholm.se. Vi har hjälpt till vid tusentals lyckade saneringar och har lång erfarenhet av olika ozongeneratorer och har nu utvecklat och tagit fram våra egna aggregat. Vår personal som arbetar med OzonStockholm är några av Sveriges största experter på ozongeneratorer och ozonsanering.
Så oavsett om du är mäklare med ett problematiskt inrökt dödsbo eller du är en privatperson, vars katt har kissat ner din lägenhet - hör av dig, så ser vi till att hjälpa dig på ett säkert sätt.