Trycksaker av högsta möjliga kvalitet - snabbt, flexibelt och stressfritt.

combine images

Vi har levererat trycksaker av högsta möjliga kvalitet till mäklare och fastighetsbolag från Helsingborg till Haparanda (och självklart vår egen hemort Stockholm) under många år. Därför vet vi hur vi ska göra ditt färdiga tryckta material så snyggt och proffsigt som möjligt. Vi har dessutom kontakter med lokala tryckerierna och gedigna kunskaper om branschen som gör att vi kan hålla priserna nere.

Mäklarprint Online fixar dina trycksaker. Snabbt, flexibelt och stressfritt. Med vårt eget verktyg Mäklarprint Online kan själv enkelt svänga ihop vilken trycksak som helst 20 min före deadline, i en helt vanlig webbläsare. Alla faktauppgifter hämtas automatiskt från ditt mäklarsystem och placeras på rätt ställe oavsett om du använder Vitec, Fasad eller Mspecs. Smidigare än så blir det inte.

Komponera en unik grafisk profil från grunden som lyfter fram just era starka sidor. Vi skapar en helt ny form som genom sina färger, typsnitt och designmanér förmedlar företagets värderingar och identitet till kunder och anställda.

Utveckla och förbättra er grafiska kommunikation Vi renodlar, harmoniserar och tar vara på de bästa delarna i en (eventuellt) ojämn grafisk profil så att medarbetarna alltid vet vad som gäller och hur trycksakerna ska utformas och beställas. Det gör vi bland annat genom att ta fram tydliga grafiska manualer och analysera er nuvarande trycksaksproduktion.

Vi designar trycksaker för mäklare som prospekt, efterlappar, förlappar, broschyrer, flyers med mera. Mäklarlabbet har jobbat med mäklare och fastighetsbranschen och vet vad som säljer och hur man lyfter fram objekten på bästa sätt.

Originalarbete i expressfart. Allt du behöver göra är att skicka över dina texter och bilder, sen fixar vi dina broschyrer och prospekt.

Kontakta oss redan idag för mer information eller ett prisförslag.

KONTAKTA OSS TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!