Nyheter från Mäklarlabbet

Dags att beställa julkort

Julen närmar sig med stormsteg. Och även om det svenska decembervädret än så länge lämnar en del i övrigt att önska är det hög tid att beställa era personliga julkort. Facebook, Twitter och Instagram i all ära... Alla julhälsningar är förstås trevliga, men visst är det något särskilt med ett riktigt, tryckt gammaldags julkort? Vi blir i alla fall lite extra glada när ett sådant ramlar ner i brevlådan. Det tycker säkert dina kunder också. Så passa på att beställa era företagsanpassade julkort nu. Vi kan svänga ihop något riktigt snitsigt med valfria bilder, er logotyp, kontorshunden, chefens SUV eller vad ni nu vill ha med. Priset: högst julvänligt men inte det minsta tomtigt!

Vi flyttar till Sickla

Mäklarlabbet växer hela tiden och vi har därför under en längre varit på jakt efter ett större kontor. Nu har vi äntligen hittat ett som uppfyller alla krav. Sedan en månad sitter vi i Business Lounges lokaler på Smedjegatan 32 i Sickla köpkvarter. Lättare att hitta, bättre kommunikationer. För den som åker kommunalt är Saltsjöbanan ett bra val. Resan tar knappt fem minuter från Slussen och tåget stannar bokstavligen utanför dörren. Det finns också bra parkeringsmöjligheter ett stenkast härifrån. Välkommen hit!

Ny stjärna på Mäklarhimlen

Det nystartade mäklarföretaget BoLiving behövde en responsiv webbsida lagom till lanseringen. Ett uppdrag som vi på Mäklarlabbet med glädje åtog oss då vi samarbetat med ägarna till Boliving i andra sammanhang. Nu är den nya webbsidan klar. Resultatet blev mycket bra. Sidan bygger på en egenutvecklad plattform som ger kunden stora möjligheter att själv uppdatera och förbättra utseende och funktioner. Slå en koll själv: www.boliving.se

Grafisk profil till garvade mäklare i Hägersten

Hägerstens mäklare har förmedlat bostäder i mer än 30 år med den äran. Nu är det emellertid dags för nya friska tag. Sedan några månader tillbaka leds Hägerstens mäklare av de lika kompetenta som genomtrevliga Ylva och Carina, vilka även är nya ägare till den uppskattade firman. De såg med en gång behovet av uppdatera företagets hemsida och grafiska profil. Ett uppdrag vi Mäklarlabbet med glädje åtog oss. Riktigt bra blev det också. Slå en koll gärna en koll på den nya webbsidan hagerstensmaklare.se. Och om du bor söder om stan håll gärna brevlådan under uppsikt. Det borde dimpa ner ett tjusigt informationsblad från Hägerstens mesta mäklare inom kort.

Ny hemsida till Gotlandsmäklaren Home by Dean

Gotlandskännarna på Home By Dean säger det egentligen bäst själva: "De vackra och charmiga bostadsrätter, fritidshus och villor Home by Dean förmedlar har alla sin egen känsla och prägel. Högsta kvalitet är genomgående ledord i allt vi gör." De orden valde vi att ta fasta på när vi designade deras nya webbsida. Nu har Home By Dean också en visuell front som matchar deras yrkeskunnande och fina bostäder de förmedlar. Surfa in på www.homebydean.se och kika själva!

Hem Mäklarna lanserar ny webbsida

Mäklarlabbets hemsideoffensiv fortsätter. Vi är precis i hamn med bygget och framför allt kodningen av ytterligare en riktigt vass webbsida åt en kund. I det här fallet Söderortsexperterna på Hemmäklarna som valt att ta sitt visuella koncept och tilltal till nya höjder med vår hjälp. Med den nya sidan har Hemmäklarna fått en ypperlig kommunikativ plattform som garanterat kommer att göra både befintliga och nya kunder imponerade.