Nyheter från Mäklarlabbet

Vår mest rekommenderade kund

Det går bra för en av våra favoritkunder; hantverksföretaget Erikas tak. Häromveckan säkrade de segern i den prestigeladdade tävlingen om vem som egentligen är Sveriges mest rekommenderade hantverkare. Priset var en splitterny skåpbil från franska Renault som även är arrangör för tävlingen i samarbete med www.reco.se. I tävlingen hade hantverkskunder från hela Sverige möjlighet att gå in på Reco.se och sedan lägga sin röst på den firma de ansåg ha gjort bäst jobb under året. Nu står det alltså klart att av alla de tusentals företag som det gick att rösta på är det Erika Tak & Bygg AB som svenska folket helst rekommenderar till andra. Stort grattis Erika och Jakob !

Exponera mera med bildsspelsapplikationer

Sila snacket, det är bilderna som säljer bostäder i första hand. Det räcker inte att längre att strö ord som tepanyaki-häll omkring sig. Ska du du få lyan såld till rätt pris är det bra bildmaterial som gäller. Exempelvis stora snygga bilder som väcker spekulanternas intresse. Som av en händelse är det här en av våra paradgrenar. Både att plåta och paketera bilderna på ett attraktivt sätt. Vi har till exempel utvecklat ett flertal bildsspelsapplikationer till en våra kunder. Med våra applikationer kan du själv välja bilder, slänga in valfri logga och säljtext. Dessutom kan intresserade kunder dela bilder, länkar och kontaktinformation till dig via sociala medier, sms och mejl. Vi kan anpassa den appen efter just dina önskemål och den går självklart att få i mobilanpassade versioner.

HusmanHagberg äger ordet kommande

Mäklarfirman HusmanHagberg har stora anspråk. I likhet med många andra mäklarfirmor erbjuder HusmanHagberg en tjänst för marknadsföring av kommande bostäder. Något som är ganska vanligt idag. De allra flesta mäklarbyråer har liknande tjänster i sitt utbud. Mindre vanligt är att man som HusmanHagberg lyckats med konststycket att säkra varumärkesrättigheter till ett specifikt ord. För det är precis vad som nu har hänt. HusmanHagberg äger numer ordet kommande. Något som innebär att ingen annan får använda ordet kommande i kommersiellt syfte utan att fråga HusmanHagberg om lov först. På sikt kan det här få synnerligen intressanta konsekvenser. Om HusmanHagberg-exemplet blir vägledande torde det stå vem som helst fritt att lägga beslag på vilket ord som helst. Vi funderar på ansöka om de fullständiga rättigheterna till orden villa, lägenhet och bostadsrätt. Till att börja med…

Mäklarlabbet skriver eller slipar dina texter

Vi på Mäklarlabbet är stolta över att kunna presentera en pinfärsk tjänst. Copywriting och textbearbetning. Som mäklare är du något av en allkonstnär, men det betyder inte nödvändigtvis att du kan eller har tid med allt. Om du inte har tid eller möjlighet att skriva dina texter själv står vi mer än gärna till tjänst. På mäklarlabbet har vi lång erfarenhet av textproduktion, både för webben och för tryckt material. Hos oss får du hjälp med allt från annonstexter, statusuppdateringar, pressreleaser och företagspresentationer till texter för hemsidan. Vi kan hjälpa dig att få fason på vilken text som helst. Hör av dig så berättar vi mer.

Mäklarlabbet plåtar för homestylingproffset Tiuu

Åtta-nio sekunder. I bästa fall tio sekunder. Sen är beslutet fattat. De flesta bostadsspekulanter har intuitivt bestämt sig för, om din bostad är intressant eller inte, på så kort tid. När de ögnar bostadsbilderna i ett prospekt går det ofta ännu snabbare. Därför är det så viktigt att bostaden kommer till sin rätt på bild och vid visningar. Vill du göra en bra affär gäller det att charma spekulanterna direkt. Det säger Tiiu Eneroth från Svenska Mäklarhuset Hammarbysjöstad i en videointervju för DN. Hemligheten är arrangera bostaden så den framstår som neutral men ändå unik på en och samma gång. Riktiga homestyling-ess som Tiuu kan alla knep och strategier, åtgärderna som gör din bostad tilltalande för så många som möjligt. De arbetar mycket med möbelarrangemang, ljussättning och dekorationer som samspelar med bostaden och områdets egenskaper och nyanser. Vi på Mäklarlabbet har samarbetat med Tiuu Eneroth vid ett flertal gånger (vi fotade bland mycket annat lägenheten som syns i reportaget) och kan intyga att åtgärderna kan vara synnerligen effektiva. http://www.dn.se/ekonomi/sa-stylar-du-lagenheten-infor-forsaljning/

Kampanj på fotoredigering

Just nu kör vi en stor kampanj på våra fotoredigeringstjänster. Ni kanske redan har fått vårt kampanjblad med posten? Inte? Förtvivla icke. Erbjudandet - få ett objekt redigerat helt gratis, upp till 20 bilder - gäller alla nya kunder. Kontakta oss så berättar vi mer.