Nyheter från Mäklarlabbet

Mäklarlabbet skriver eller slipar dina texter

Vi på Mäklarlabbet är stolta över att kunna presentera en pinfärsk tjänst. Copywriting och textbearbetning. Som mäklare är du något av en allkonstnär, men det betyder inte nödvändigtvis att du kan eller har tid med allt. Om du inte har tid eller möjlighet att skriva dina texter själv står vi mer än gärna till tjänst. På mäklarlabbet har vi lång erfarenhet av textproduktion, både för webben och för tryckt material. Hos oss får du hjälp med allt från annonstexter, statusuppdateringar, pressreleaser och företagspresentationer till texter för hemsidan. Vi kan hjälpa dig att få fason på vilken text som helst. Hör av dig så berättar vi mer.

Mäklarlabbet plåtar för homestylingproffset Tiuu

Åtta-nio sekunder. I bästa fall tio sekunder. Sen är beslutet fattat. De flesta bostadsspekulanter har intuitivt bestämt sig för, om din bostad är intressant eller inte, på så kort tid. När de ögnar bostadsbilderna i ett prospekt går det ofta ännu snabbare. Därför är det så viktigt att bostaden kommer till sin rätt på bild och vid visningar. Vill du göra en bra affär gäller det att charma spekulanterna direkt. Det säger Tiiu Eneroth från Svenska Mäklarhuset Hammarbysjöstad i en videointervju för DN. Hemligheten är arrangera bostaden så den framstår som neutral men ändå unik på en och samma gång. Riktiga homestyling-ess som Tiuu kan alla knep och strategier, åtgärderna som gör din bostad tilltalande för så många som möjligt. De arbetar mycket med möbelarrangemang, ljussättning och dekorationer som samspelar med bostaden och områdets egenskaper och nyanser. Vi på Mäklarlabbet har samarbetat med Tiuu Eneroth vid ett flertal gånger (vi fotade bland mycket annat lägenheten som syns i reportaget) och kan intyga att åtgärderna kan vara synnerligen effektiva. http://www.dn.se/ekonomi/sa-stylar-du-lagenheten-infor-forsaljning/

Kampanj på fotoredigering

Just nu kör vi en stor kampanj på våra fotoredigeringstjänster. Ni kanske redan har fått vårt kampanjblad med posten? Inte? Förtvivla icke. Erbjudandet - få ett objekt redigerat helt gratis, upp till 20 bilder - gäller alla nya kunder. Kontakta oss så berättar vi mer.

Nya regler för Energideklaration

Sedan januari i år gäller nya regler för energideklarationer. Boverket kräver nu att mäklare använder nya grafiska element vid annonsering av bostäder. Bland annat måste rätt hussymbol användas, den får inte ändras och måste placeras på vit bakgrund. Alla energideklarationer som är gjorda efter 1 januari 2014 har fått en ny sammanfattning med ändrat utseende. Det här innebär bland annat att byggnadens energiklass ska redovisas enligt en skala från A till G. Framför allt innebär det att många mäklare behöver uppdatera sitt annonsmaterial. Vi på Mäklarlabbet hjälper gärna till med den saken. Hör av dig så berättar vi mer.

Smidigare hotellbokning hos Hotels4me

Vi har precis avslutat ett stort spännande projekt. Närmare bestämt en helt ny bokningsplattform för de innovativa hotellhittarna Hotels4Me. Hotels4me samarbetar med bland annat kundklubbarna DN-kortet och Golfhäftet som ger mycket förmånliga rabatter till resesugna medlemmar. De samarbetar också med ett flertal lokaltidningar över hela landet. När du bokar resor med Hotel4me kan du i många fall hitta boende på attraktiva destinationer långt under ordinarie pris. Vi har även vässat betalningsmöjligheterna. Nu kan kan du använda den smidiga tjänsten Payex vid alla beställningar. Ett bra alternativ för den som tycker PayPal är krångligt och helst inte vill lämna ut kortuppgifter på nätet. En bra tjänst har nu blivit ännu bättre!

Fastigheter som fastigheter?

Vi på mäklarlabbet är specialister på fastighetsbranschen. I första hand vänder vi oss till mäklare och bostadsbolag. Men vi har också dolda talanger. Vid behov kan vi rycka in och hjälpa kunder på andra områden. Oftast rör det sig om företag inom snarlika branscher som hotellnäringen. Vi bygger webbsidor till hotell som www.ettsmart.se och fotograferar herrgårdsboende för Balingsholm http://www.balingsholm.se/. Vi ligger även bakom ett spännande projekt för hotellbranschen som vi kommer publicera här snart.