Nyheter från Mäklarlabbet

Grafisk profil till garvade mäklare i Hägersten

Hägerstens mäklare har förmedlat bostäder i mer än 30 år med den äran. Nu är det emellertid dags för nya friska tag. Sedan några månader tillbaka leds Hägerstens mäklare av de lika kompetenta som genomtrevliga Ylva och Carina, vilka även är nya ägare till den uppskattade firman. De såg med en gång behovet av uppdatera företagets hemsida och grafiska profil. Ett uppdrag vi Mäklarlabbet med glädje åtog oss. Riktigt bra blev det också. Slå en koll gärna en koll på den nya webbsidan hagerstensmaklare.se. Och om du bor söder om stan håll gärna brevlådan under uppsikt. Det borde dimpa ner ett tjusigt informationsblad från Hägerstens mesta mäklare inom kort.

Ny hemsida till Gotlandsmäklaren Home by Dean

Gotlandskännarna på Home By Dean säger det egentligen bäst själva: "De vackra och charmiga bostadsrätter, fritidshus och villor Home by Dean förmedlar har alla sin egen känsla och prägel. Högsta kvalitet är genomgående ledord i allt vi gör." De orden valde vi att ta fasta på när vi designade deras nya webbsida. Nu har Home By Dean också en visuell front som matchar deras yrkeskunnande och fina bostäder de förmedlar. Surfa in på www.homebydean.se och kika själva!

Hem Mäklarna lanserar ny webbsida

Mäklarlabbets hemsideoffensiv fortsätter. Vi är precis i hamn med bygget och framför allt kodningen av ytterligare en riktigt vass webbsida åt en kund. I det här fallet Söderortsexperterna på Hemmäklarna som valt att ta sitt visuella koncept och tilltal till nya höjder med vår hjälp. Med den nya sidan har Hemmäklarna fått en ypperlig kommunikativ plattform som garanterat kommer att göra både befintliga och nya kunder imponerade.

Fotokampanj i centrala och södra stockholm

Just nu har vi på Mäklarlabbet ett svårlaget erbjudande. Från och med nu och hela vägen fram till den sista september erbjuder vi fotografering av erfarna fotografer till kampanjpris. Eller vad sägs om en komplett fotografering av alla objekt för endast 895 kronor. Erbjudandet gäller ett bildpaket om 15+ bilder. Dessutom garanterar vi leverans inom 24 timmar. Efter provmånaden betalar du vårt vanliga pris 1 195 kr för ett objekt. Passa gärna att göra din bokning online via vår smarta och användarvänliga webbapplikation. Då ser du också direkt när en fotograf nära dig blir ledig Våra erfarna fotografer arbetar i innerstaden och närförort Söder och kan erbjuda alla typer av fastighetsbilder. Hos oss får du bilder som lyfter fram bostadens bästa sidor, till samma eller lägre priser än de, de stora byråerna tar. Dessutom är vi inte snikna av oss. Vi tycker nämligen att ett väl utfört arbete ska löna sig. Därför betalar vi ut bra löner till alla våra fotografer som även är ägare till företaget. Vi kan hålla nere priserna trots att vi endast anlitar expertfotografer då vi inte har någon säljavdelning eller yttre ägare som vill kapa åt sig en del av kakan. Hör av dig till 08-400 256 76 eller maila till info@maklarlabbet.se för mer info. Vänliga hälsningar Gänget på Mäklarlabbet.se

Mäklarlabbets öppettider under sommaren

Vi på Mäklarlabbet vill ta tillfället i akt att önska alla våra kunder en riktigt skön sommar. Många av er är säkert borta på semester. Förhoppnings har ni styrt kosan mot varmare breddgrader. Badvädret och julivärmen tycks ju ha tagit en enkel biljett söderut och solen lyser mest med sin frånvaro. Vi tar också att det lite lugnare här under juli månad. Men vi bommar inte igen helt. Supporten är alltid öppen och vi kommer att ha personal på plats som kan svara på era frågor och lösa eventuella problem under hela sommaren. Det kan förstås ta lite längre tid än vanligt att lösa tekniska problem eftersom hela personalstyrkan inte är på plats. Vi räknar dock med gå för full fart igen från och med första veckan i augusti. - Fotoredigeringen rullar på som vanligt under hela sommaren och vi kommer självklart att hålla våra ordinarie leveranstider. - Vårt team av programmerare kommer att finnas på plats under hela sommaren. - Våra fotografer är också tillgängliga även under juli. Ett tips är ändå kolla en extra gång i kalendern för ett försäkra er om att er ordinarie fotograf är ledig på de tider ni önskar. - Originalbearbetning av trycksaker går också att beställa men räkna med att det kan ta en dag extra innan beställningen är klar. - Mäklarprint Onlines support är öppen precis som vanligt, det kan dock ta lite extra tid att lösa mer komplicerade ärenden och frågor. Har ni akuta frågor går det bra att kontakta oss via e-post som vanligt, eller på telefon 0707-34 79 47 mellan 10.00 och 16.00.

Bättre pejl på kunderna med digitalt register

Vill du ha bättre pejl på dina kunder? Satsa på ett kundregister som det vi designat och byggt åt Costa Blanca Homes och fastighetsmäklaren Norling & Partners. Lagra och hämta uppgifter om dina kunder. Sortera och matcha dom! Fördelen med den variant vi utvecklat är du kan integrera den i er befintliga hemsidestruktur, wordpress eller ditt mäklarssystem. Allt blir synkat effektivt och leder till nya affärer!