Nyheter från Mäklarlabbet

Självklart är vi certifierad Googlepartner

Det finns många skumma företag som arbetar med seo och Adwords. Vi på Mäklarlabbet däremot är inte ett av dem. Vi tar våra seotjänster på största allvar. Därför har vi precis sett till att bli certifierade Googlepartners. Det är en kunskapscertifiering som ställer skarpa krav på kunskapsnivå och omsättning. I korthet betyder det här att vi lever upp till de krav som Google Adwords ställer för att ett företag ska få kalla sig certifierad partner.

Vår personal har till exempel genomgått och klarat av flera rigorösa prov som testar våra kunskaper inom just Google Adwords. Det betyder också att vi har når upp till en viss omfattning på de konton vi driver åt kunder som vill profilera sig med hjälp av Ad Words. För frågor om SEO och Adwords släng iväg ett mejl till vår SEO-guru david@maklarlabbet.se.

Bättre bilder med RAW formatet

Använd RAW formatet för att få ut det bästa av dina bilder! RAW bevarar mycket mer av informationen i bilderna än vad komprimerade format som JPG gör. Något som betyder att formatet erbjuder betydligt fler möjligheter att redigera bilderna och göra dem snygga.
Nu har vi på Mäklarlabbet börjat erbjuda RAW-redigering på bred front.
Befintliga kunder kan ladda upp RAW bilder i vårt intranät. Där kan man även göra proffsiga helskärmsbildspel av sina fotoordrar och sätta ihop bildkollage.
Ni kanske redan har en fotograf som fotar åt er idag men som inte har möjlighet eller tid att redigera bilderna?
Kanske är ni inte helt nöjda med resultaten och vill bättra på er bildredigering ytterligare några snäpp?
Vi redigerar självklart även bilder som din fotograf tagit. På så sätt kan vi effektivisera fotografens arbetsflöde och garantera att era bilder alltid håller toppkvalitet.

STHLMhotel klättrar i Indiska Google

Googles sökmotorsnillen ligger inte på latsidan. Sökmotorföretagets algoritmer blir bara smartare och mer avancerade för varje månad som går. Det gäller alltså att hänga med om man vill ligga på Googles förstasida. Om du söker på hotell i Sverige från en indisk IP-adress får du ett helt annat resultat än om du söker på hotell i Sverige från ett svensk IP. Så var det inte för bara några år sedan. Utvecklingen innebär att företag som är ute efter att profilera sig i de lokala sökresultaten måste jobba hårdare. Vi kan ta ett aktuellt exempel. Sthlmhotel är ett långtidsboende som huvudsakligen gästas av programmerare och andra IT-experter från Indien som jobbar tillfälligt på de stora IT-företagen i Kista. Företaget ville nå ut till de indiska programmerare som ordnat ett jobb i Sverige mot ännu inte hittat ett boende. Men hur? Sthlmhotel gjorde det enda raka och ringde till Mäklarlabbet. Kvistiga problem av den här typen är nämligen vardagsmat för våra slipade SEO-ninjor. Under det senaste halvåret har vi jobbat intensivt med att förbättra Sthlmhotels webbnärvaro i Indien. Numer kan företaget skryta med finfina placeringar i indiska Google på nyckelsökord och fraser och inte minst Adwords kampanjer. Helt plötsligt kan Stockholm Hotels se sina leads mångdubbleras och många duktiga programmerare har fått chansen att ordna med ett bra boende ett stenkast från nya jobbet.

Skapa egna trycksaker snabbt och enkelt

Gör som gotlandsmäklarna Home By Dean, skapa dina egna trycksaker. Du behöver varken teknisk examen eller avancerande kunskaper i komplicerade layoutprogram för att skapa trycksaker i vårt trycksakssystem Mäklarprint Online. Numer kan alla kan göra supersnygga prospekt och mallar på en fikarast. Inga förkunskaper krävs. Home By Dean visste vad de ville ha och var kreativa. De satte ihop sitt prospekt i Powerpoint och skickade det till oss. Vips! Nu kan de trycka färdiga prospekt som ser precis ut som originalet på några minuter. Mäklarprint Online är ett smidigt verktyg men lika mycket en tjänst där vi på Mäklarlabbet konverterar färdiga layoutmallar till lätthanterliga webbmallar. Vanligtvis utgår vi från Indesignfiler som våra kunder skickar till oss. Men samtidigt vi är flexibla och kan hantera så gott som alla filformat. Så länge våra kunder har en design så löser vi saken på det ena eller andra sättet. Se till att sparka igång din kreativitet redan idag. Skapa, designa och formge som du själv känner för, så löser vi det tekniska och ser till att du får exakt den mall som passar dig. Mallar som du kan använda till alla slags högkvalitativa trycksaker.

Visa villan i 3D på webbsidan

På Mäklarlabbet har vi alltid varit barnsligt förtjusta i nya lösningar och innovativa tjänster. Vi går helt enkelt igång på att bena ut kniviga problem med ny IT-teknik. Som alla mäklare vet är det ofta omständligt att arrangera och åka ut på visningar. Särskilt om visningarna äger rum ute på landsbygden där avstånden inte sällan är stora. Ibland dyker kunden inte ens upp på visningen. Andra gånger kan det vara nödvändigt att ordna ett stort antal extravisningar. Somliga spekulanter vill gärna se objektet både en och två gånger till efter den ordinarie visningen. Med andra ord går mycket värdefull tid åt till administration och inte minst åkande fram och tillbaka. Men nu, äntligen, finns ett sätt som både effektiviserar visningarna, sparar mycket tid och lockar nya kunder. Ett sätt som bygger på spännande riktigt teknik dessutom, nämligen 3D-visningar. Våra kompisar på Objekt360 är ledande i Sverige på 3D-fotografering så vi var inte sena att tacka ja när de erbjöd ett samarbete och möjligheten att implementera 3D-visningar av objekt på kundernas webbsidor. Kontakta oss på Mäklarlabbet eller Objekt360 för mer information om hur även du kan få 3D-visningar objekt inbyggt på din webbsida!

ReMax gör comeback med Mäklarlabbet

ReMax är tillbaka i Sverige! Europas och världens största mäklarföretag har återetablerat sig i Sverige efter några års frånvaro. Vi på Mäklarlabbet är stolta över att ha bidragit med några viktiga förutsättningar för en effektiv och smärtfri comeback för ReMax. Vi har sett till att ReMax samtliga kontor kan skapa prospekt, fönsterskyltar och för- och efterlappar i vårt egna system för trycksaker; Mäklarprint Online. Mäklarprint Online är enkelt uttryckt ett system som konverterar färdiglayoutade Indesign-filer till lätthanterliga webbmallar. En stor fördel med vårt system, jämfört med de alternativ som våra konkurrenter kan erbjuda, är att det på ett smidigt sätt bevarar företagens egna grafiska profil, layout, ikoner och typsnitt och samtidigt gör det möjligt att skapar webbmallar som är så enkla att mäklarna på egen hand kan sätta ihop ett nytt prospekt på väldigt kort tid. Dessutom hämtas all data till prospekten automatiskt från mäklarsystemet. Smidigare än så blir det inte.