Nyheter från Mäklarlabbet

Facebooka automatiskt

Vi lanserar ett helt nytt, supereffektivt verktyg för hantering av sociala medier. Verktyget är en del av vår nya digitala verktygslåda för mäklare; M Tools. Med hjälp av verktyget kan du snabbt och smidigt sätta upp ”autopostning” på er facebook-sida när ni får en nytt objekt ni vill marknadsföra. Sidan uppdateras också automatiskt så fort nya bud kommer in så att spekulanterna kan följa budgivningen i realtid. Men inte nog med det. Verktyget kan också uppdatera er facebook-sida när ni fått lysande recension eller anställt en ny skicklig medarbetare. Kort sagt är det bara fantasin som sätter gränser. Det har aldrig varit enklare att hålla facebook-flödet vid liv med intressant information. Så passa på och beställ nu, släpp facebooknojan njut av en kopp kaffe istället!

Kundvänlig webbsida

Uppsalamäklarna Oden Fastigheter behövde en ny webbsida som passade ihop med deras grafiska profil. Vi byggde en helt responsiv, wordpressbaserad webbsida som tar fasta på och lyfter fram styrkorna i den profilen. Webbsidan kommer garanterat att generera mer trafik och locka nya kunder till Oden Fastigheter. Ett mycket roligt projekt från början till slut, särskilt som resultatet blev så bra. Dessutom är Uppsala en av våra favoritstäder, inte minst eftersom en del av Mäklarlabbets personal bor där.

Dags att beställa julkort

Julen närmar sig med stormsteg. Och även om det svenska decembervädret än så länge lämnar en del i övrigt att önska är det hög tid att beställa era personliga julkort. Facebook, Twitter och Instagram i all ära... Alla julhälsningar är förstås trevliga, men visst är det något särskilt med ett riktigt, tryckt gammaldags julkort? Vi blir i alla fall lite extra glada när ett sådant ramlar ner i brevlådan. Det tycker säkert dina kunder också. Så passa på att beställa era företagsanpassade julkort nu. Vi kan svänga ihop något riktigt snitsigt med valfria bilder, er logotyp, kontorshunden, chefens SUV eller vad ni nu vill ha med. Priset: högst julvänligt men inte det minsta tomtigt!

Vi flyttar till Sickla

Mäklarlabbet växer hela tiden och vi har därför under en längre varit på jakt efter ett större kontor. Nu har vi äntligen hittat ett som uppfyller alla krav. Sedan en månad sitter vi i Business Lounges lokaler på Smedjegatan 32 i Sickla köpkvarter. Lättare att hitta, bättre kommunikationer. För den som åker kommunalt är Saltsjöbanan ett bra val. Resan tar knappt fem minuter från Slussen och tåget stannar bokstavligen utanför dörren. Det finns också bra parkeringsmöjligheter ett stenkast härifrån. Välkommen hit!

Ny stjärna på Mäklarhimlen

Det nystartade mäklarföretaget BoLiving behövde en responsiv webbsida lagom till lanseringen. Ett uppdrag som vi på Mäklarlabbet med glädje åtog oss då vi samarbetat med ägarna till Boliving i andra sammanhang. Nu är den nya webbsidan klar. Resultatet blev mycket bra. Sidan bygger på en egenutvecklad plattform som ger kunden stora möjligheter att själv uppdatera och förbättra utseende och funktioner. Slå en koll själv: www.boliving.se

Grafisk profil till garvade mäklare i Hägersten

Hägerstens mäklare har förmedlat bostäder i mer än 30 år med den äran. Nu är det emellertid dags för nya friska tag. Sedan några månader tillbaka leds Hägerstens mäklare av de lika kompetenta som genomtrevliga Ylva och Carina, vilka även är nya ägare till den uppskattade firman. De såg med en gång behovet av uppdatera företagets hemsida och grafiska profil. Ett uppdrag vi Mäklarlabbet med glädje åtog oss. Riktigt bra blev det också. Slå en koll gärna en koll på den nya webbsidan hagerstensmaklare.se. Och om du bor söder om stan håll gärna brevlådan under uppsikt. Det borde dimpa ner ett tjusigt informationsblad från Hägerstens mesta mäklare inom kort.