Nyheter från Mäklarlabbet

Pardisis webbsida uppdaterad!

Pardisi (pardisi.com) är en mäklarbyrå som säljer fastigheter på den spanska marknaden. Deras kunder är delvis svenskar som vill flytta till Spanien eller helt enkelt längtar efter ett sommarboende på soligare breddgrader men Pardisi har också många kunder från andra länder. Därför var det av stor vikt att göra deras webbsida flerspråkig. Numer är Pardisi redo att möta världen på fler sätt än ett. Till att börja med har vi gjort om webbsidans design och flera av funktionerna från grunden.

Paradisi har nu en webbsida som andas 2017 och mer än väl möter de krav dagens konsumenter ställer på en modern mäklarwebbsida. Hemsidan är lättnavigerad, enkel att sköta om och uppdatera och framför allt ligger den i framkant i fråga om design och visuellt tilltal. Vi har optimerat sidan för internationell trafik samtidigt som den har plats för större, mer tilltalande bilder och längre beskrivningar. Här märks också fiffiga funktioner som möjligheten att sortera objekt baserat på egna preferenser och livsstilsval. Dessutom är det möjligt att snabbt och smidigt exportera XML-data till de stora internationella husportalerna för att uppnå maximal exponering.

Internationella Mäklarlabbet

Mäklarlabbet har sedan flera år arbetat med internationella kunder. Men på senare tid tycks vårt rykte ha fått spridning allt längre utanför Sveriges gränser. Vi har till exempel lyckats attrahera ett flertal mäklare som framförallt säljer bostäder utomlands som kunder. Bland de internationella firmor som sett fördelarna med att anlita Mäklarlabbet märks olika mäklarkontor i Spanien, Kanarieöarna, Thailand och på flera andra avlägsna destinationer. Vi har också märkt att Mäklarlabbets goda renommé har börjat sprida sig över världen i allt högre grad.

Inledningsvis var våra utländska kunder främst svenskspråkiga företag med säte utomlands men numer får vi så gott som dagligen förfrågningar får fastighetsbolag och mäklare som inte har någon ursprunglig anknytning till Sverige och inte heller pratar svenska. Nu är vår egen webbsida redan idag flerspråkig och vi har versioner på engelska, danska och norska utöver den svenska. Vi säljer också en rad tjänster utanför Sverige. Men om trenden fortsätter talar mycket för att det inte kommer vara tillräckligt. Vi vill självfallet göra vårt bästa för att se till att även de företag som inte behärskar något av de skandinaviska språken får chansen att effektivisera sitt arbete genom få tillgång till Mäklarlabbets lösningar. Det lutar med andra ord åt att vi får gå en språkkurs eller två…

Självklart är vi certifierad Googlepartner

Det finns många skumma företag som arbetar med seo och Adwords. Vi på Mäklarlabbet däremot är inte ett av dem. Vi tar våra seotjänster på största allvar. Därför har vi precis sett till att bli certifierade Googlepartners. Det är en kunskapscertifiering som ställer skarpa krav på kunskapsnivå och omsättning. I korthet betyder det här att vi lever upp till de krav som Google Adwords ställer för att ett företag ska få kalla sig certifierad partner.

Vår personal har till exempel genomgått och klarat av flera rigorösa prov som testar våra kunskaper inom just Google Adwords. Det betyder också att vi har når upp till en viss omfattning på de konton vi driver åt kunder som vill profilera sig med hjälp av Ad Words. För frågor om SEO och Adwords släng iväg ett mejl till vår SEO-guru david@maklarlabbet.se.

Bättre bilder med RAW formatet

Använd RAW formatet för att få ut det bästa av dina bilder! RAW bevarar mycket mer av informationen i bilderna än vad komprimerade format som JPG gör. Något som betyder att formatet erbjuder betydligt fler möjligheter att redigera bilderna och göra dem snygga.
Nu har vi på Mäklarlabbet börjat erbjuda RAW-redigering på bred front.
Befintliga kunder kan ladda upp RAW bilder i vårt intranät. Där kan man även göra proffsiga helskärmsbildspel av sina fotoordrar och sätta ihop bildkollage.
Ni kanske redan har en fotograf som fotar åt er idag men som inte har möjlighet eller tid att redigera bilderna?
Kanske är ni inte helt nöjda med resultaten och vill bättra på er bildredigering ytterligare några snäpp?
Vi redigerar självklart även bilder som din fotograf tagit. På så sätt kan vi effektivisera fotografens arbetsflöde och garantera att era bilder alltid håller toppkvalitet.

STHLMhotel klättrar i Indiska Google

Googles sökmotorsnillen ligger inte på latsidan. Sökmotorföretagets algoritmer blir bara smartare och mer avancerade för varje månad som går. Det gäller alltså att hänga med om man vill ligga på Googles förstasida. Om du söker på hotell i Sverige från en indisk IP-adress får du ett helt annat resultat än om du söker på hotell i Sverige från ett svensk IP. Så var det inte för bara några år sedan. Utvecklingen innebär att företag som är ute efter att profilera sig i de lokala sökresultaten måste jobba hårdare. Vi kan ta ett aktuellt exempel. Sthlmhotel är ett långtidsboende som huvudsakligen gästas av programmerare och andra IT-experter från Indien som jobbar tillfälligt på de stora IT-företagen i Kista. Företaget ville nå ut till de indiska programmerare som ordnat ett jobb i Sverige mot ännu inte hittat ett boende. Men hur? Sthlmhotel gjorde det enda raka och ringde till Mäklarlabbet. Kvistiga problem av den här typen är nämligen vardagsmat för våra slipade SEO-ninjor. Under det senaste halvåret har vi jobbat intensivt med att förbättra Sthlmhotels webbnärvaro i Indien. Numer kan företaget skryta med finfina placeringar i indiska Google på nyckelsökord och fraser och inte minst Adwords kampanjer. Helt plötsligt kan Stockholm Hotels se sina leads mångdubbleras och många duktiga programmerare har fått chansen att ordna med ett bra boende ett stenkast från nya jobbet.

Skapa egna trycksaker snabbt och enkelt

Gör som gotlandsmäklarna Home By Dean, skapa dina egna trycksaker. Du behöver varken teknisk examen eller avancerande kunskaper i komplicerade layoutprogram för att skapa trycksaker i vårt trycksakssystem Mäklarprint Online. Numer kan alla kan göra supersnygga prospekt och mallar på en fikarast. Inga förkunskaper krävs. Home By Dean visste vad de ville ha och var kreativa. De satte ihop sitt prospekt i Powerpoint och skickade det till oss. Vips! Nu kan de trycka färdiga prospekt som ser precis ut som originalet på några minuter. Mäklarprint Online är ett smidigt verktyg men lika mycket en tjänst där vi på Mäklarlabbet konverterar färdiga layoutmallar till lätthanterliga webbmallar. Vanligtvis utgår vi från Indesignfiler som våra kunder skickar till oss. Men samtidigt vi är flexibla och kan hantera så gott som alla filformat. Så länge våra kunder har en design så löser vi saken på det ena eller andra sättet. Se till att sparka igång din kreativitet redan idag. Skapa, designa och formge som du själv känner för, så löser vi det tekniska och ser till att du får exakt den mall som passar dig. Mallar som du kan använda till alla slags högkvalitativa trycksaker.