Nyheter från Mäklarlabbet

Fabergé Fastighetsmäkleri UPPDATERAR SIN WEBBSIDA

Ibland blir det inte bra när man bygger sin webbsida. Mäklardata är snårigt att ta hand om och många webbsides-leverantörer som inte är vana med att hantera datan gör ofta fel. Det kan leda till löpande problem som inte går att fixa senare, när sidan väl är byggd. Vi får ofta in uppdrag där kunder ber oss rätta till mäklarwebbsidor som har byggts av andra leverantörer – där mäklardatan inte funkar som den ska. I dagarna lanserar vi webbsidan åt Fabergé Fastighetsmäkleri. Vi presenterar nu sidan med genomgången och rättad mäklardata, där vi även gett listning och objektsbeskrivning ett ansiktslyft.

Skicka ADR med mäklarprint online

Nu kan du skicka ADR direkt från Mäklarprint Online. Genom att sätta upp mallar för dina för- och efterlappar kan du enkelt skapa ett flöde i systemet. Välj vilket objekt du vill skicka ADR för. Data skickas då från systemet till mallen. Välj därefter de mest passande bilderna bland de som finns sparade i mäklarsystemet – och gå över till ADR modulen, där du väljer målgrupp utifrån område, postadress, BRF eller någon av de andra valmöjligheterna. Enkelt, smidigt och prisvärt för dina framtida utskick.

Hosta din webbsida miljövänligt

Visste du att all hosting hos Mäklarlabbet är 100% förnybar? Den extra värme som våra servrar ger, går tillbaka till uppvärmning av lokaler och backup-generatorerna går på miljöbränsle. Så om du vill slå ett slag för miljön – låt din webbsida ligga på Mäklarlabbets servrar.

Bildhanteringen i Mäklarprint Online uppdateras

Vid den senaste uppdateringen av Mäklarprint Online fokuserar vi på bildhantering. Uppdateringen ger bättre möjligheter att hantera, radera och sortera uppladdade och sparade bilder. Bildväljaren har även optimerats så den laddar snabbare.

Skicka din objektsbeskrivning digitalt

Nu är det ännu viktigare att kunna ge en bra online-beskrivning av dina objekt. Som ett komplement till de tryckta objeksbeskrivningarna kan du nu i Mäklarprint Online skapa digitala objeksbeskrivningar. Den digitala versionen kan du skicka till kunder så de kan läsa den hemma. Det går även att dela beskrivningarna i sociala medier och du kan lägga länken på företagets webbsida.
Det här är bara en av de uppdateringar som kommer under 2020 för Mäklarprint Online – det smidigaste och mest flexibla sättet att skapa tryckta och nu digitala objektsbeskrivningar.

Niemi Fastighetsbyrå fick snabbt och smidigt ny webbsida

Med Mäklarlabbets Webbsidesbyggare kan ett mäklarföretag inom någon vecka komma igång med en webbsida som ser hur proffsig ut som helst. Med en låg kostnad som delas upp löpande varje månad – perfekt för den nystartade mäklarbyrån. Vi hjälpte Lars-Göran Niemi Fastighetsbyrå att komma igång med deras egna byrå – efter lång trogen tjänst i en större kedja. De ville komma bort från den ”stora kedjan” för att satsa på sina egna kunder och jobba på sitt eget sätt. De vet vad som fungerar i sitt område och jobbar nära sina kunder. Vi önskar Lars-Göran och Magnus lycka till i deras nya företag!