Nyheter från Mäklarlabbet

Skicka ADR med mäklarprint online

Nu kan du skicka ADR direkt från Mäklarprint Online. Genom att sätta upp mallar för dina för- och efterlappar kan du enkelt skapa ett flöde i systemet. Välj vilket objekt du vill skicka ADR för. Data skickas då från systemet till mallen. Välj därefter de mest passande bilderna bland alla bilder som finns sparade i mäklarsystemet och gå över till ADR modulen, där du väljer målgrupp utifrån område, postadress, BRF eller något av de andra valen som finns till buds. Enkelt, smidigt och prisvärt för dina framtida utskick.

Hosta din webbsida miljövänligt

Visste du att all hosting hos Mäklarlabbet är 100% förnybar? Den extra värmen som våra servrar använder går tillbaka till lokalvärme och backup-generatorerna går på miljöbränsle. Så om du vill göra ett slag för miljön - låt din webbsida ligga på Mäklarlabbets servrar.

Bildhanteringen i Mäklarprint Online uppdateras

Senaste uppdateringen av Mäklarprint Online så fokuserar vi på bildhantering. Uppdateringen ger bättre möjligheter att hantera, radera och sortera uppladdade och sparade bilder. Bildväljaren har även optimerats så den laddar snabbare.

Skicka din objektsbeskrivning digitalt

Så här i Corona tider är det ännu viktigare att kunna ge en bra online beskrivning av dina objekt. Som ett komplement till de tryckta objeksbeskrivningarna kan du nu i Mäklarprint Online skapa digitala objeksbeskrivningar av objekten. Denna digitala version kan du skicka till kunder så de kan läsa dessa hemma. Den går vidare att dela beskrivningarna i sociala medier och du kan lägga länken på företagets webbsida.
Det här är bara en av de uppdateringar som kommer komma under 2020 för Mäklarprint Online. Det smidigaste och flexiblaste sättet att skapa tryckta och nu digitala objektsbeskrivningar.

Niemi Fastighetsbyrå får snabbt och smidigt ny webbsida

Med Mäklarlabbets Webbsidesbyggare kan ett mäklarföretag inom någon vecka komma igång med en webbsida som ser hur proffsig ut som helst, men med en låg kostnad som delas upp löpande varje månad. Perfekt för den nystartade mäklarbyrån. Vi hjälpte Lars-Göran Niemi Fastighetsbyrå, att komma igång med deras egna byrå efter en lång trogen tjänst i en större kedja. De ville komma bort från den “stora kedjan” för att satsa på sina egna kunder och jobba på sitt eget sätt, som de vet fungerar i deras område, det vill säga nära deras kunder. Vi önskar Lars-Göran och Magnus lycka till i deras nya företag!

Det är Corona tider även på Mäklarlabbet

Vårt samhälle har ställts på huvudet i dessa Corona tider. Och även om Sverige har mycket mindre restriktioner än i övriga världen så ser vi mindre aktivitet än vanligt på hela fastighetsmarknaden.
På Mäklarlabbet jobbar vi på som vanligt. Just nu förbereder vi ett par nya tjänster och en större uppdatering för Mäklarprint Online, som beräknas bli lanserad efter sommaren.
Under tiden gör vi givetvis vad vi kan för att hjälpa till. Bilden är hämtad från när vi köpte in toalettpapper från grossist för gratis utdelning till vårat kvarter när de lokala butikerna hade blivit utplockade av hamstrare.