Nyheter från Mäklarlabbet

Norling sticker ut i Gamla stan

Minimalistiskt, strikt och stilrent. I regel med en touch av nordisk kyla. Så kan man sammanfatta många mäklares grafiska profil. Men ibland kan det vara smart att gå sin egen väg. Ibland vill man bli synas lite mer än sina konkurrenter. Men den som vill sticka ut och väcka uppmärksamhet bland alla modemedvetna måste också våga. Våga vara egen. Som Gamla Stan. Gamla Stan är varken minimalistisk, stilsäker eller arkitektoniskt enhetlig. Stilar, epoker och material blandas i en enda röra. Men en oemotståndlig och unikt charmig röra, där folk verkligen trivs. Här verkar Madeleine Norling med sin mäklarbyrå Norling & Partners. De ville ha en en grafisk form för trycksaker och webb som speglade både företaget och den känsla som bara finns i Gamla Stan . Vi tycker vi lyckats ganska väl med att fånga stadsdelens lokala färger och särprägel. Döm själva: www.norling.se

Simsalabim! Sensationella vyer till Riksbyggen

Vad gör man när utsikten skyms av byggnadsställningar? När man som Riksbyggen bygger hus vill sälja sina bostäder långt innan husen är klara. Problemet är bara att idyllen ofta störs av missprydande maskiner, nämnda byggnadsställningar och en mindre armé av hantverkare som springer omkring utanför visningslägenheterna. Men allt går att lösa. Inte minst om man som Riksbyggen kan få lite kreativ assistans från Mäklarlabbet. Vi fotograferade lägenheter och utomhusvyer separat för att sedan lägga ihop bilderna till slutliga varianter som användes i marknadsföringsmaterialet. På så sätt kunde Riksbyggen visa de nya fastigheterna från sin allra bästa sida. För inte kan man marknadsföra lägenheter med utsikt mot Djurgården och Slussenutfarten utan Djurgården och Slussenutfarten. http://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/brf-silo-iii/bilder#/contentassets/c714163414f34e63bace106337bc2791/album/06img_7041_web.jpg?width=723

Vad göra med visningslistningen?

Vad kan man göra med sina visningar? Ett alternativ är att som Visbymäklarna lista alla visningar i tur och ordning på den egna hemsidan, samt bygga en xml koppling för deras banner annonser i Gotlands tidnings webbsajt med realtidsuppdatering på visningarna. Samt publicera objektslistning på Facebook. Allt för att nå ut till så många potentiella kunder som möjligt.

Blogga mera!

Sociala medier och bloggar är idag oumbärliga verktyg för många företag. Hur ditt varumärke och dina tjänster uppfattas i bloggosfären och i sociala medier kan vara direkt avgörande för företagets framtid. Tjänsten Bloggamera.nu ger dig unika möjligheter att själv påverka bilden av företaget och hur det presenteras i digitala kanaler. Blogga mera är nätverket där företag och bloggare möts och knyter nya kontakter. Här kan du snabbt och effektivt bygga upp gynnsamma relationer med populära och inflytelserika bloggare. Mer information om tjänsten kommer inom kort.

Trafiksäkra servern med Mäklarlabbets redundanslösningar

Lever du i ständig skräck för att servern som rymmer företagets hemsida ska går ner? I så fall är du inte ensam. Driftsäkerheten är en viktig fråga idag, särskilt för företag som har egen webbutik. Ett längre driftstopp då kunder inte kommer åt dina tjänster kan innebära omfattande förluster. Vi på Mäklarlabbet kan erbjuda trafiksäkra redundanslösningar särskilt anpassade för just din server. Skulle servern går ner på grund av överbelastning, strömavbrott eller något annat oförutsett riktas trafiken direkt om till en backupserver. Dina kunder kan då fortsätta att använda dina tjänster som om inget hänt. Vi erbjuder även belastningsdelning som sprider trafiken över flera olika servrar, vilket avsevärt reducerar risken för plötsligt driftstopp.