Nyheter från Mäklarlabbet

Bildhanteringen i Mäklarprint Online uppdateras

Senaste uppdateringen av Mäklarprint Online så fokuserar vi på bildhantering. Uppdateringen ger bättre möjligheter att hantera, radera och sortera uppladdade och sparade bilder. Bildväljaren har även optimerats så den laddar snabbare.

Skicka din objektsbeskrivning digitalt

Så här i Corona tider är det ännu viktigare att kunna ge en bra online beskrivning av dina objekt. Som ett komplement till de tryckta objeksbeskrivningarna kan du nu i Mäklarprint Online skapa digitala objeksbeskrivningar av objekten. Denna digitala version kan du skicka till kunder så de kan läsa dessa hemma. Den går vidare att dela beskrivningarna i sociala medier och du kan lägga länken på företagets webbsida.
Det här är bara en av de uppdateringar som kommer komma under 2020 för Mäklarprint Online. Det smidigaste och flexiblaste sättet att skapa tryckta och nu digitala objektsbeskrivningar.

Niemi Fastighetsbyrå får snabbt och smidigt ny webbsida

Med Mäklarlabbets Webbsidesbyggare kan ett mäklarföretag inom någon vecka komma igång med en webbsida som ser hur proffsig ut som helst, men med en låg kostnad som delas upp löpande varje månad. Perfekt för den nystartade mäklarbyrån. Vi hjälpte Lars-Göran Niemi Fastighetsbyrå, att komma igång med deras egna byrå efter en lång trogen tjänst i en större kedja. De ville komma bort från den “stora kedjan” för att satsa på sina egna kunder och jobba på sitt eget sätt, som de vet fungerar i deras område, det vill säga nära deras kunder. Vi önskar Lars-Göran och Magnus lycka till i deras nya företag!

Det är Corona tider även på Mäklarlabbet

Vårt samhälle har ställts på huvudet i dessa Corona tider. Och även om Sverige har mycket mindre restriktioner än i övriga världen så ser vi mindre aktivitet än vanligt på hela fastighetsmarknaden.
På Mäklarlabbet jobbar vi på som vanligt. Just nu förbereder vi ett par nya tjänster och en större uppdatering för Mäklarprint Online, som beräknas bli lanserad efter sommaren.
Under tiden gör vi givetvis vad vi kan för att hjälpa till. Bilden är hämtad från när vi köpte in toalettpapper från grossist för gratis utdelning till vårat kvarter när de lokala butikerna hade blivit utplockade av hamstrare.

Server - uppgradering

Idag erbjuder vi våra webbkunder att ligga på Mäklarlabbets egna serverpark. Det underlättar för uppdateringar och underhåll av våra kunders webbsidor. Givetvis kan vi certifiera och erbjuda SSL på alla webbsidor som ligger hos oss. Vår serverpark är nyligen uppgraderad till snabbare servers av nyaste modell. Webbsidorna kommer få ligga på konton med snabba proccessorer, med gott om arbetsminne och SSD hårddiskar. Även kundernas kontrollpaneler kommer att förbättras till CPanel. Migrationen kommer att genomföras under våren. Under migrationen kommer vi även passa på att uppgradera php version på de äldre webbsidorna för öka säkerheten.

Möt vår receptionist Lola

Ibland är våra projektledare upptagna i möten, i så fall kan du kopplas vidare till våran trevliga receptionist Lola. Hon kommer hjälpa dig så gott hon kan och meddela ditt ärende till din projektledare hos oss. Och om det är prio kan hon nog sparka till han så du blir återkopplad omgående!