Nyheter från Mäklarlabbet

ANVÄND FILM PÅ WEBBSIDAN

Det har blivit väldigt populärt med film på våra kunders webbsidor. Och det är inte så konstigt. En film kan sälja in budskapet och mäklarföretaget på ett helt annat sätt än stillbilder och tråkiga texter. Den kan presentera företaget, mäklartjänsterna och även erbjuda kunderna att få sina objekt filmade, som en extra tjänst. En film från ett objekt får allt att kännas verkligt. Det blir som att gå runt i huset eller lägenheten, från rum till rum. Då kan man lättare föreställa sig hur det skulle vara att bo där. En film på Mäklarna kan ge kunden förtroende direkt för mäklaren redan innan de har träffats. En film av företaget bygger varumärket och förtroendet och ger ett modern och framåtskridande intryck. Mäklarlabbet fixar kopplingarna så det går lätt att lägga in filmerna på webbsidan. Det blir dessutom snyggt! Se t.ex. Stad och Lands (länk) webbsida som vi nyligen uppdaterat.

Fabergé Fastighetsmäkleri UPPDATERAR SIN WEBBSIDA

Ibland blir det inte bra när man bygger sin webbsida. Mäklardata är snårigt att ta hand om och många webbsides-leverantörer som inte är vana med att hantera datan gör ofta fel. Det kan leda till löpande problem som inte går att fixa senare, när sidan väl är byggd. Vi får ofta in uppdrag där kunder ber oss rätta till mäklarwebbsidor som har byggts av andra leverantörer – där mäklardatan inte funkar som den ska. I dagarna lanserar vi webbsidan åt Fabergé Fastighetsmäkleri. Vi presenterar nu sidan med genomgången och rättad mäklardata, där vi även gett listning och objektsbeskrivning ett ansiktslyft.

Skicka ADR med mäklarprint online

Nu kan du skicka ADR direkt från Mäklarprint Online. Genom att sätta upp mallar för dina för- och efterlappar kan du enkelt skapa ett flöde i systemet. Välj vilket objekt du vill skicka ADR för. Data skickas då från systemet till mallen. Välj därefter de mest passande bilderna bland alla bilder som finns sparade i mäklarsystemet och gå över till ADR modulen, där du väljer målgrupp utifrån område, postadress, BRF eller något av de andra valen som finns till buds. Enkelt, smidigt och prisvärt för dina framtida utskick.

Hosta din webbsida miljövänligt

Visste du att all hosting hos Mäklarlabbet är 100% förnybar? Den extra värmen som våra servrar använder går tillbaka till lokalvärme och backup-generatorerna går på miljöbränsle. Så om du vill göra ett slag för miljön - låt din webbsida ligga på Mäklarlabbets servrar.

Bildhanteringen i Mäklarprint Online uppdateras

Senaste uppdateringen av Mäklarprint Online så fokuserar vi på bildhantering. Uppdateringen ger bättre möjligheter att hantera, radera och sortera uppladdade och sparade bilder. Bildväljaren har även optimerats så den laddar snabbare.

Skicka din objektsbeskrivning digitalt

Så här i Corona tider är det ännu viktigare att kunna ge en bra online beskrivning av dina objekt. Som ett komplement till de tryckta objeksbeskrivningarna kan du nu i Mäklarprint Online skapa digitala objeksbeskrivningar av objekten. Denna digitala version kan du skicka till kunder så de kan läsa dessa hemma. Den går vidare att dela beskrivningarna i sociala medier och du kan lägga länken på företagets webbsida.
Det här är bara en av de uppdateringar som kommer komma under 2020 för Mäklarprint Online. Det smidigaste och flexiblaste sättet att skapa tryckta och nu digitala objektsbeskrivningar.