Nyheter från Mäklarlabbet

AI för mäklare - Låt AI skriva dina texter!

Även vi på Mäklarlabbet har hoppat på AI-tåget. Vi arbetar idag med att utveckla flera olika AI-assisterade system. Tungvikten ligger på textframställning, t.ex. för att lätt kunna beskriva områdena där mäklarfirmorna jobbar. Men även t.ex. planbeskrivningar kan skapas av AI.
För mer information om hur du kan förenkla och effektivisera ditt arbete som mäklare med AI, vänd dig till din kontakt på Mäklarlabbet

Creator - vårt nya verktyg för att skapa trycksaker

Vårt gamla verktyg för trycksaker till mäklarbranschen uppdateras och får ett nytt redigerarverktyg.
VI har tagit till oss ideer och åsikter från våra användare och använt alla de nya möjligheter som kommit de senaste åren inom webbaserade system.
Resultatet är Creator. Med det nya redigerarverktyget arbetar du blixtsnabbt och skapar tryckfärdiga pdf:er med dina objektsdata och bilder från ditt mäklarssystem. Du får även fria händer att helt ändra din design vid behov.
Vi har nu påbörjat arbetet med att uppdatera våra kunders konton till detta nya moderna verktyg.

Starthjälp för House Mäklarbyrå i Norrtälje

En typisk kund hos Mäklarlabbet är ofta en etablerad mäklare som lämnat någon av de stora kedjorna, för att starta ett eget företag. De vill ha mer frihet i sin arbete och kunna ge sina kunder mer personlig service.
I dagarna har vi lanserat webbsidan för House Mäklarbyrå, som nyligen valt att gå just den vägen – erfarna mäklare som sadlar om och startar eget. Vi har byggt webbsidan med Mäklarlabbets egna admin, som ger minskat tekniskt underhåll och enklast möjliga administration av texter och bilder.
Webbsidans data är från Vitec, det gör att även formulären är kopplade så de automatiskt kommer in i systemet. Slutligen finns det även automatisk koppling till att publicera objekten på Facebook.
Vi önskar House Mäklarbyrå lycka till med sitt nya företag. Vi finns där för dem – även till deras behov av annan medieproduktion.

Se hur webbsidan blev här!

Mäklarama får ny webbsida

Vi har nyligen lanserat en ny webbsida för Mäklarama. Webbsidan är byggd på Wordpress-plattformen med koppling till Mspecs. Våra kunder kan välja mellan att använda Wordpress eller vårt eget system, Mäklarlabbet admin. Båda har sina fördelar och nackdelar och valet baseras främst på hur kunden vill kunna använda webbsidan, t.ex hur de vill uppdatera sina texter och bilder samt hur stort behov som finns av att underhålla webbsidan.
Vi önskar Mäklarama lycka till med deras nya webbsida.

Uppdatering av webbsida för Höga Kustens Fastighetsmäklare

Höga Kustens Fastighetsmäklare, Anna-Lena och Blair Christanson, har fräschat upp sin webbsida. Mäklarlabbet har tagit fram en modern design med strömmande videor. Nu kan deras nya kunder få en riktigt snygg objektspresentationen på internet som känns 2022!

Se hur webbsidan blev här!

Ålstens Fastighetsbyrå får ny webbsida

I samarbete med vår tryckpartner sedan ett decenium tillbaka, Printin, har vi lanserat en ny webbsida för Ålstens Fastighetsbyrå.
Ålsten i Bromma är ett av Stockholms finaste områden med mycket fina gamla villor och närhet till vatten. Liksom i resten av Stockholm är det alltid knivhård konkurrens och man måste ha bra presentationsmaterial för att sticka ut. Vi har hjälpt Ålstens på traven med detta. Webbsidan har även direkt koppling till Vitec för att lägga in intressenter som anmäler sig på objekten eller för intresselistan för framtida objekt.